Samarbejde om AlsFynForbindelsens gode historier

En fast forbindelse mellem Als og Fyn oser af interessante historier.

Vi har derfor hyret det strategiske kommunikationsbureau KALB, så alle relevante interessenter får et bedre indblik i de muligheder og udfordringer, en fast forbindelse indeholder.

– AlsFynForbindelsen ønsker at styrke kommunikationen og gøre den mere kontinuerlig. Blandt andet vil vi benytte sociale mediers potentiale og muligheder i højere grad. Samtidig er det helt afgørende for os, at vi er saglige og troværdige og fortæller om både muligheder og udfordringer ved projektet. Derfor har vi valgt at samarbejde med KALB, som har en bred portefølje af kompetencer, og som i høj grad deler vores værdier, fortæller AlsFynForbindelsens sekretariatschef Jes Schwartz-Hansen.

I kan se eksempler på arbejdet i form af opslag, billeder og film på vores LinkedIn-profil www.linkedin.com/company/alsfynforbindelsen

Derudover samarbejder vi og KALB, der har kontorer i Sønderborg, Aabenraa og Tønder, om at layoute og udsende AlsFynForbindelsens nyhedsbrev, skrive og layoute andre dokumenter som årsrapport og handouts, opdatering af hjemmesiden www.alsfynforbindelsen.dk, PR i eksterne medier, rådgivning og andre relevante kommunikationsopgaver.

– Vi er meget stolte over det nye samarbejde – AlsFynForbindelsen er en spændende virksomhed at arbejde sammen med og en interessant kommunikationsopgave at løse. Projektet har på mange måder store perspektiver og betydning regionalt og nationalt. Vi kan allerede nu se, at AlsFynForbindelsen har mange gode historier, som fortjener at blive kommunikeret ud, siger KALBs direktør Marianne Kalb.

Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrevet på https://alsfynforbindelsen.dk/ og følg os gerne på www.linkedin.com/company/alsfynforbindelsen