AlsFynBroen er i fuld gang med at sammensætte sin komité. Borgmestre, folketingspolitikere og repræsentanter for Sydbank, PFA og Syddansk Universitet er blandt medlemmerne.

AlsFynBroen arbejder for en fast forbindelse mellem Als og Fyn til gavn for hele Syddanmark. I marts blev projektet officielt sat i søen, og en styregruppe blev nedsat med Danfoss’ bestyrelsesformand Jørgen Mads Clausen i spidsen. Og nu er arbejdet i gang med at sammensætte en komite. Komiteens medlemmerne kommer til at spille en central rolle i AlsFynBroens arbejde. Udover at være ambassadører for projektet skal de med deres faglige indsigt og viden også være sparringspartnere og rådgivere for styregruppen, blandt andet i forhold til analyser og undersøgelser. AlsFynBroens formand, Jørgen Mads Clausen, siger:

”Komiteen får en vigtig rolle i AlsFynBroens arbejde, og jeg er rigtig glad for, at vi allerede nu har fået så mange kompetente erhvervsfolk, organisationsledere og politikere med på holdet. AlsFynBroen kommer til at få stor glæde af komitemedlemmernes fagviden, erfaringer og netværk, og jeg ser frem til samarbejdet.”

Jørgen Mads Clausen glæder sig også over, at de nye komite favner bredt både geografisk og branchemæssigt.

”AlsFynBroen vil binde Syddanmark sammen og være et markant løft til hele regionen. Derfor er jeg rigtig glad for, at komiteen allerede nu har mange stærke repræsentanter fra Fyn, Sønderjylland og Nordtyskland og fra vidt forskellige nationale og internationale virksomheder. Det viser, at der er opbakning til projektet.”

Se listen af komitémedlemmer her For flere oplysninger kontakt AlsFynBroens sekretariatschef Jes Schwartz-Hansen på 27 90 38 19 eller kommunikationsansvarlig Christoffer Voss på 72 53 11 76.