Løgismose fra Broby på Fyn og Naturmælk fra Tinglev i Sønderjylland slutter sig til AlsFynBroens komité.

Komitéen i AlsFynBroen er blevet udvidet med to medlemmer. Det drejer sig om Steen Aalund Olsen, medejer, Vice President og forretningsudviklingsdirektør i Løgismose Meyers, og Leif Friis Jørgensen, som er direktør i De Økologiske Mejerier, der tæller selskaberne Naturmælk og Øllingegaard.

Begge virksomheder er lokalt forankrede i henholdsvis Faaborg-Midtfyn og Sønderjylland, og de leverer begge mejeriprodukter til butikker i hele landet. Løgismose producerer også en række andre fødevarer via et strategisk samarbejde med Netto.

Steen Aalund Olsen fra Løgismose siger:

”Jeg er glad for at være kommet med i AlsFynBroens komité, for jeg kan se mange spændende perspektiver i en fast forbindelse – både erhvervsmæssigt og i forhold til den generelle udvikling i Faaborg-Midtfyn. Jeg ser frem til at være en del af komitéen og dens arbejde med at undersøge mulighederne for en fast forbindelse.”

Også Leif Friis Jørgensen fra De Økologiske Mejerier glæder sig til arbejdet i komitéen.

”Som det er i dag, er Syddanmark meget opdelt, så jeg ser også mange perspektiver i en fast forbindelse. Det vil bringe Fyn og Sønderjylland meget tættere på hinanden og skabe nye synergier mellem de to landsdele – til fordel for fynboer og sønderjyder. Jeg glæder mig til at bidrage til komitéens arbejde.”

LINK: Liste over komitémedlemmer

Formand: Nye medlemmer viser lokal opbakning til projektet

Styregruppeformand i AlsFynBroen, Jørgen M. Clausen, er glad for udvidelsen af komitéen.

”Vi er i styregruppen meget glade for, at Løgismose og Naturmælk vil være med i AlsFynBroens komité. Det er to landskendte virksomheder, der er solidt forankret i deres lokalsamfund på Fyn og i Sønderjylland. Det viser mig, at der helt fra Tinglev tæt på den tyske grænse til Broby på Midtfyn er en tro på, at AlsFynBroen kan skabe udvikling regionalt og lokalt.”

Kontakt AlsFynBroens sekretariat for flere oplysninger.

Se AlsFynBroens styregruppe og komité

Fakta

AlsFynBroen er et samarbejdsprojekt mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og Sønderborg Kommune, som undersøger mulighederne for en fast forbindelse mellem Als og Sydfyn. AlsFynBroen består af en styregruppe, en komité og et sekretariat.

AlsFynBroens styregruppe består af to erhvervsrepræsentanter, Faaborg-Midtfyn og Sønderborgs borgmestre samt kommunernes 1. og 2. viceborgmestre.

Komitéen
 er med dens brede vifter af fagligheder og store knowhow rådgivende for styregruppen i forhold til analyser og undersøgelser – og er således med til at udstikke projektets overordnede retning. Komitéen har pr. 20. februar 2018 27 medlemmer.

Løgismose er en fynsk virksomhed med sæde i Broby. Løgismose producerer mejeriprodukter og en række fødevarer som pesto, mel og færdigretter. Løgismose har et strategisk samarbejde med Netto og importerer også vin og delikatesser og driver gourmetsupermarkeder og spiserier i København.

Løgismose blev i 2015 sammenlagt med Meyers, og moderselskabet hedder i dag Løgismose Meyers. Læs mere her.

Naturmælk er et økologisk andelsmejeri, som blev stiftet i 1994, og som i dag leverer en lang række mejeriprodukter til butikker i hele Danmark og i Tyskland. Mælken kommer fra 34 gårde i Jylland og på Fyn.

I 2017 blev Naturmælk slået sammen med Øllingegaard under navnet De Økologiske Mejerier. Læs mere om Naturmælk og De Økologiske Mejerier her.