10 nye virksomheder er blevet en del af AlsFynBroens komité.

Endnu en gang kan AlsFynBroen byde nye medlemmer velkommen i dets komité. Denne gang er der tale om 10 store virksomheder fra Als og Sønderjylland, blandt andet Brødr. Ewers A/S, der leverer produkter til landbruget, og Davidsen, der er en national kæde af byggemarkeder med base i Vojens.

Udvikling kommer ikke af sig selv

Ejer og bestyrelsesformand hos sidstnævnte, Povl Davidsen, siger om sit nye medlemskab i komitéen:

”Her i Sønderjylland ved vi, at hvis vi vil have udvikling, så skal vi skabe den selv. Derfor bakker jeg op om AlsFynBroen. Jeg tror, at en fast forbindelse vil være starten på et tæt fællesskab mellem Fyn og Sønderjylland, og vores lokale erhvervsliv og arbejdsmarked i det sønderjyske vil få stor gavn af at kunne tiltrække dygtig arbejdskraft fra Odense og Fyn.”

Claus Ewers, en del af direktionen i Brdr. Ewers A/S, udtaler:

”AlsFynBroen vil give helt nye muligheder for erhvervslivet i Sønderborg-området og på Fyn. Trafikalt og logistisk vil en nemmere og hurtigere forbindelse til Odense betyde meget for os her Sønderjylland. Også det lokale arbejdsmarked vil blive større og mere fleksibelt, hvilket er godt for både arbejdstagere og virksomheder.”

Formand: Stor opbakning fra erhvervslivet

AlsFynBroens formand, Jørgen M. Clausen, er glad for de sønderjyske tilgange til komitéen:

”En fast forbindelse mellem Als og Fyn vil være en absolut gamechanger for hele Sønderjylland, og det er næppe gået nogens næse forbi, at der i det sønderjyske er enormt stor opbakning til en fast forbindelse. At vi nu kan byde 10 store virksomheder fra Sønderjylland velkommen i komitéen, er et bevis på netop det, og på vegne af styregruppen skal der lyde et stort velkommen til de nye medlemmer.”

Her er de 10 nye medlemmer af AlsFynBroens komité

Povl Davidsen, ejer og bestyrelsesformand, Davidsen
Claus Ewers, direktør, Brødr. Ewers
Bjarne Ravn Sørensen, CEO, AGRAMKOW Fluid Systems
Torben Matzen, President & CEO, BHJ
Palle Hannemann, ejer og CEO, Hannemann Engineering
Ole Carlsen, fabrikschef, Danish Crown Blans
Jan Sørensen, administrerende direktør, KontorSyd
Morten Kjær Hansen, CEO, Eegholm
Erik Damsgaard, CEO, OJ Electronics
Henning Højbjerg Kristensen, managing director, BITZER Electronics

 Om AlsFynBroen
AlsFynBroen er et samarbejdsprojekt mellem Sønderborg Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune, som startede i 2017.

Formålet med samarbejdet er at indsamle og formidle viden om effekterne af en fast forbindelse mellem Als og Fyn med motorvej fra Sønderborg til et sted på Midtfyn. Det sker ved at lave analyser, rapporter og undersøgelser om blandt andet økonomiske effekter, arbejdsmarkedseffekter, trafik, finansieringsformer etc.

Organisatorisk består AlsFynBroen af en styregruppe, en komité med +40 medlemmer og et sekretariat med to medarbejdere. Komitéens rolle er at rådgive styregruppen og bidrage til projektets overordnede retning.

Se styregruppe og komité her.

For flere kommentarer eller oplysninger, kontakt:

Christoffer Voss, kommunikationsansvarlig, chvos@fmk.dk, 72 53 11 76